Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til veilchenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til norseman9Profilbildet til JontassProfilbildet til JupiterProfilbildet til godsg1Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til SakoProfilbildet til AngelManProfilbildet til afrikarProfilbildet til silver
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til snirlenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til TuttaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til superteddProfilbildet til SiljeProfilbildet til MissProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Andersen89Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Xjanne

kinky667

@kinky667
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kinky667:Disse profilene har kinky667 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje