Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til CleoProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Lars80Profilbildet til L_KProfilbildet til NettstedetProfilbildet til BottomProfilbildet til IngunnProfilbildet til Anne72Profilbildet til freaky2Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til harepusenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til EscobarProfilbildet til andy1988
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AndroidProfilbildet til uzi69Profilbildet til KjellarProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TheRose49Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til AngelManProfilbildet til Anne72Profilbildet til akane21Profilbildet til kajabiProfilbildet til AnMy99

kinky667

@kinky667
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kinky667:Disse profilene har kinky667 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje