Profilbildet til just myselfProfilbildet til *Punky*Profilbildet til freezinProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til sola50Profilbildet til Slave g23Profilbildet til LauVauProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ingoladProfilbildet til jente2011Profilbildet til pitt76Profilbildet til No StringsProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til BotanicalProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LenemorProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Torill1979Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Tobben28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SoffiProfilbildet til Telemann88

kinky667

@kinky667
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kinky667:Disse profilene har kinky667 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje