Profilbildet til NylongummiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til krsflortProfilbildet til carmellaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til På_søkProfilbildet til ValeriaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til brollProfilbildet til SiljeProfilbildet til Floppa1Profilbildet til nordicsound
Profilbildet til kennethProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til orro75Profilbildet til Haakon92Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til SussProfilbildet til ElyProfilbildet til NallexyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til kmfant

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje