Profilbildet til OlavsenProfilbildet til dogbayProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Lars80Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ReidarProfilbildet til jan50Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ElviraProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Kospie
Profilbildet til maritaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ReidarProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ballderProfilbildet til maler.nProfilbildet til BBW28Profilbildet til NyssaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Par på camProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til just myselfProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ZizouProfilbildet til ThomasDes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje