Profilbildet til BillProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til JimBodenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til johnrunProfilbildet til sexypar85Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til RememBr83Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til BecksProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Ariel
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til stor pungProfilbildet til ingoladProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til fridafridaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Sonny55Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til StavangerProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sjømannProfilbildet til sluggern

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje