Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til StavangerProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til RixnProfilbildet til KimmernProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til IntrMannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LangbeinProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Mr.X
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til skurk3Profilbildet til silverProfilbildet til synnyProfilbildet til Osl38Profilbildet til joniProfilbildet til dewill77Profilbildet til losamantesProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til northkickProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MidasProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ingwardo82

kinkysjel

@kinkysjel
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt kinkysjel:Disse profilene har kinkysjel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje