Profilbildet til Roger84Profilbildet til just myselfProfilbildet til bwillyProfilbildet til hotnoProfilbildet til frekkis71Profilbildet til latino123Profilbildet til TabbeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til C.lop14Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Linda_25Profilbildet til CdrypaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til OralProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til NeonProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til bwillyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til binittedal31Profilbildet til DionysusProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til tinaProfilbildet til mizzyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til joniProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til HighEndSub

kinkysjel

@kinkysjel
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt kinkysjel:Disse profilene har kinkysjel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje