Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til StrazoProfilbildet til BergenoProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til godheksaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til nina1992
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Nic94Profilbildet til Merethe21Profilbildet til ArielProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til StaaleProfilbildet til freaky2Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til 33Profilbildet til qwerty19Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Bergen1987

BDSM-Vesterålen

@kinkyslavenord
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt BDSM-Vesterålen:Disse profilene har BDSM-Vesterålen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje