Profilbildet til JM28Profilbildet til spruksProfilbildet til HebroProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MortenBProfilbildet til NowheremanProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MeeowProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til PussiProfilbildet til IngunnProfilbildet til MedusaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til MartinosloProfilbildet til GogT1971Profilbildet til sola50Profilbildet til VictorProfilbildet til Mandal37Profilbildet til superteddProfilbildet til Telemann88Profilbildet til brollProfilbildet til L_KProfilbildet til LatexmannProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til bby123Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Vildeee

Kitten

@kittenvampire
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kitten:Disse profilene har Kitten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje