Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til latex66Profilbildet til StaaleProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Latex44Profilbildet til BluwProfilbildet til ArielProfilbildet til Reina21Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til DonGrisProfilbildet til pytagorasProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Låtte
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ElviraProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til JupiterProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til vekten75Profilbildet til Siba44

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje