Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Lill17Profilbildet til MolliProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Haakon92Profilbildet til latex66Profilbildet til HexaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Per SProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til shado33Profilbildet til Tine cdProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Joachim*Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til *Punky*Profilbildet til IngunnProfilbildet til pia1975Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til blaithinProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MolliProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje