Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til freaky2Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til slaviProfilbildet til babybooProfilbildet til shinY_Profilbildet til MelekProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CarrieProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Klar 79Profilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til Latex44Profilbildet til AlesioProfilbildet til temptationProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til synnyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til oslokosProfilbildet til ValeriaProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til Katherine

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje