Profilbildet til RuienProfilbildet til @nn@Profilbildet til trannyboyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til vickycdProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til babybooProfilbildet til godsg1Profilbildet til BluwProfilbildet til ShineProfilbildet til Osl38Profilbildet til MedusaProfilbildet til latino123
Profilbildet til jente2011Profilbildet til zailoProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til zethProfilbildet til LenemorProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MeeowProfilbildet til MizzyProfilbildet til simonaProfilbildet til DorransProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Fotballgutten

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje