Profilbildet til sabriinaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til claireProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til PlatinumProfilbildet til TabbeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Kas=)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ValeriaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til -bg-xxx-
Profilbildet til EscobarProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kennedy85Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til petrus1956Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til testomanProfilbildet til BluwProfilbildet til Dotto81Profilbildet til MrVoldProfilbildet til binittedal31Profilbildet til shado33Profilbildet til SoffiProfilbildet til BillProfilbildet til rosegartner33

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje