Profilbildet til norseman9Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til JimBodenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til carogirlProfilbildet til NeonProfilbildet til runAProfilbildet til sportfuckProfilbildet til sweden boyProfilbildet til mark04Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NordlandProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Soffi
Profilbildet til MannValdresProfilbildet til IntrMannProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til shivaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til jenandProfilbildet til Kas=)Profilbildet til losamantesProfilbildet til mizzyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Ramp78Profilbildet til TheReaderProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til DrømmeMann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje