Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KatherineProfilbildet til LeticiaProfilbildet til hotnoProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BluwProfilbildet til kastrdProfilbildet til Just4youProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til CharlesProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Lill17
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Anne72Profilbildet til TordenspydProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til wille455Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MusashiProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JM28Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MaykieProfilbildet til AvalonProfilbildet til AnMy99Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til BillProfilbildet til englevinger

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje