Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til HommeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til TorolavProfilbildet til jarlemannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BjoernProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til JM28Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Jan46Profilbildet til BottomProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Siba44Profilbildet til losamantesProfilbildet til tinaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til sjømannProfilbildet til dp72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje