Profilbildet til RixnProfilbildet til SamehadaProfilbildet til RuienProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til stian93Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til På_søkProfilbildet til bbck osloProfilbildet til oslokosProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til buskerudProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sportfuckProfilbildet til moss73Profilbildet til simonaProfilbildet til ManimalProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Helene89Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Par på camProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sola50

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje