Profilbildet til RuienProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SkårnesProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til staalmannenProfilbildet til synnyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Reina21Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Linda_25
Profilbildet til LizzyProfilbildet til Andersen89Profilbildet til sanjaProfilbildet til geddimannProfilbildet til carmellaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til KimmernProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SakoProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til burndocProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Haze

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje