Profilbildet til StavangerProfilbildet til vickycdProfilbildet til JiJiProfilbildet til sola50Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til BistvgProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til NinnaProfilbildet til SnæxProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ZizouProfilbildet til kmfantProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til GeeFunk
Profilbildet til Anne72Profilbildet til sanjaProfilbildet til VictorProfilbildet til CdrypaProfilbildet til burndocProfilbildet til ArielProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SiljeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til CharlesProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Langbein

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje