Profilbildet til johnrunProfilbildet til BergenoProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til **WanjaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til OpplandsM, voksen
Profilbildet til KaisaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RosjerProfilbildet til pierceddickProfilbildet til EspenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til petzlProfilbildet til nada000Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KosMusProfilbildet til LeneaProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til oslokosProfilbildet til EmmaOlsen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje