Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Osl38Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til nina1992Profilbildet til Mass SageProfilbildet til ToremannProfilbildet til Matiine123Profilbildet til godsg1Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til burndocProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NyssaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bby123
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Helene89Profilbildet til blaithinProfilbildet til ReidarProfilbildet til hotfishProfilbildet til Lars80Profilbildet til AlesioProfilbildet til Man30303Profilbildet til JustinProfilbildet til shado33Profilbildet til silverProfilbildet til Reina21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje