Profilbildet til westpar76Profilbildet til NataProfilbildet til TigerProfilbildet til HommeProfilbildet til Hulder1Profilbildet til MedusaProfilbildet til hotnoProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til AndiiProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Julie00Profilbildet til KWG
Profilbildet til guttenProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ElleseusProfilbildet til BiparProfilbildet til pvcloveProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BergenoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til GiggSProfilbildet til gameroslProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til EmmelieKK

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje