Profilbildet til ToyenProfilbildet til SnæxProfilbildet til ExosProfilbildet til Per SProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til vekten75Profilbildet til ElleseusProfilbildet til nattroseProfilbildet til swedmanProfilbildet til monique tvProfilbildet til KjellarProfilbildet til two-playfulProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til BottomProfilbildet til hallois
Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KatherineProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Alexander44Profilbildet til IngunnProfilbildet til ZeroProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til førdeparetProfilbildet til davidandreProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Zuurie2

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje