Profilbildet til AinaCdProfilbildet til afrikarProfilbildet til moss73Profilbildet til Solros72Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til maritaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til miss76Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til TearyProfilbildet til KjellarProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Dionysus
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til AvalonProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KosMusProfilbildet til @nn@Profilbildet til BluwProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til OsloG21Profilbildet til norseman9Profilbildet til lekenergodProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til rubbergimp

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje