Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til colargolProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til oslokosProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til bunnyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til golfbearProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ReidarProfilbildet til ElleseusProfilbildet til TigerProfilbildet til BottomProfilbildet til jens41
Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til monique tvProfilbildet til Ramp78Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SvantepriProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SpindelProfilbildet til IngunnProfilbildet til bamsefarProfilbildet til HardRockProfilbildet til SnæxProfilbildet til Lill17Profilbildet til MariusProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Elleseus

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje