Profilbildet til ElinesProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MizzyProfilbildet til Nic94Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ElviraProfilbildet til Kate WProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Difference___Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til carogirlProfilbildet til knny88Profilbildet til stuve92
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til JustinProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AlesioProfilbildet til TordenspydProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til swedmanProfilbildet til NordJente90Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til brollProfilbildet til SnæxProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til zeth

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje