Profilbildet til nord88Profilbildet til vekten75Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til ThomasassProfilbildet til komigje69Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Matiine123Profilbildet til BjornchProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Tine cdProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til xtrProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MannValdresProfilbildet til TuttaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til DrYvilProfilbildet til sportfuckProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sanjaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til fadedProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Toyen

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje