Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til norseman9Profilbildet til KiwienProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ZeroProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til spruksProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NjordProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AzathothProfilbildet til EscobarProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til latino123Profilbildet til mrtoreProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til SylvesterProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NåProfilbildet til englevingerProfilbildet til hawe35Profilbildet til Jan46Profilbildet til virtuveProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RomeoProfilbildet til Crazy92

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje