Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BjoernProfilbildet til Handyman31Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til IngunnProfilbildet til nada000Profilbildet til freaky2Profilbildet til MehtevasProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LenemorProfilbildet til ElinesProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Linda_25
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til AskimMannProfilbildet til bakerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til DavinciProfilbildet til trond`enProfilbildet til parivestProfilbildet til SvetikProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ArousalProfilbildet til Azathoth

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje