Profilbildet til Just4youProfilbildet til TheMissProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Fin g30Profilbildet til NjordProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til akane21Profilbildet til northkickProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til bait69Profilbildet til No StringsProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til frekkis71
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til MatteStProfilbildet til BiTrineProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SuzProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MidasProfilbildet til ShjalomProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Niko9Profilbildet til KittyCat29

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KittyCat29

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje