Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AlesioProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til CindyCDProfilbildet til jens41Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til GeiriProfilbildet til AngelManProfilbildet til SakoProfilbildet til TordenspydProfilbildet til virtuveProfilbildet til nafaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til sjømannProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til pompelProfilbildet til LenemorProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Difference___Profilbildet til lovebbwProfilbildet til AlesioProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til dogbayProfilbildet til guttenProfilbildet til babybooProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Floppa1

KittyCat29

@kittycat2904
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt KittyCat29:Disse profilene har KittyCat29 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KittyCat29

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje