Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til burndocProfilbildet til bwillyProfilbildet til MissProfilbildet til Tine cdProfilbildet til LatexmannProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Solros72Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til badboy1986Profilbildet til bby123Profilbildet til OlavsenProfilbildet til zailo
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til jenandProfilbildet til ElyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til KimmernProfilbildet til trisvikProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SnæxProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Merethe21Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til poopITboyProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til burndoc

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje