Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trisvikProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til harepusenProfilbildet til Mandal37Profilbildet til AvalonProfilbildet til freaky2Profilbildet til NåProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til jan50Profilbildet til blaithinProfilbildet til SherylProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til TheReaderProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til bait69Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til trannyboyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MizzyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til faithProfilbildet til KatherineProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til snirlenProfilbildet til Chrisoslo

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje