Profilbildet til fridafridaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Handyman31Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til staalmannenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til wille455Profilbildet til KvastenProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til vårkåtProfilbildet til TommybProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til lalaparProfilbildet til BittenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ZeroProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BadboyProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til HebroProfilbildet til fintparProfilbildet til Blondetruser

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje