Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til RogermadsProfilbildet til silverProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Mass SageProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til komigje69Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til RuienProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til fridafridaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Katherine
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KosMusProfilbildet til englevingerProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Kate WProfilbildet til Oslo27Profilbildet til i love boysProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til miss76Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Par på camProfilbildet til apeeassProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til TheRose49Profilbildet til staalmannen

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje