Profilbildet til miss76Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til xdresserProfilbildet til ninatvProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til StianProfilbildet til Lars80Profilbildet til qwerty19Profilbildet til bergenm30Profilbildet til stuve92Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til xantippeProfilbildet til plusSProfilbildet til MannValdres
Profilbildet til ZizouProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BiparProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ReidarProfilbildet til LenemorProfilbildet til JiJiProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Mr.XProfilbildet til pompelProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MM77

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje