Profilbildet til RomeoProfilbildet til freezinProfilbildet til LathamsProfilbildet til TheRose49Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til joniProfilbildet til PussiProfilbildet til CulprateProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Fin g30Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Donatello21Profilbildet til JiJiProfilbildet til Bimann43
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til golfbearProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KaisaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til vekten75Profilbildet til trond`enProfilbildet til hotnoProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til På_søkProfilbildet til Lica89Profilbildet til Osl38

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje