Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BrumProfilbildet til Passivg19Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til apeeass
Profilbildet til northkickProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KongenProfilbildet til ingoladProfilbildet til akane21Profilbildet til NordJente90Profilbildet til TengilProfilbildet til .LisetvProfilbildet til MarwinProfilbildet til mark04Profilbildet til davidandreProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NallexyProfilbildet til bamsefar

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje