Profilbildet til Per SProfilbildet til RosjerProfilbildet til zailoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AndroidProfilbildet til hotnoProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til .tvliseProfilbildet til NannaProfilbildet til ak00nProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Leto78Profilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til LookmeProfilbildet til vickycdProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til RJProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MusashiProfilbildet til BergenoProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Erik1337Profilbildet til nada000Profilbildet til Lill17Profilbildet til ManimalProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MissProfilbildet til @nn@Profilbildet til Tigergutten82

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje