Profilbildet til MelekProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til nina1992Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til pia1975Profilbildet til Klar 79Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til BiparProfilbildet til IronheartProfilbildet til Roger84Profilbildet til mark04Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til simona
Profilbildet til parivestProfilbildet til KWGProfilbildet til nada000Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til TommybProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til HardRockProfilbildet til staalmannenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til poffenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Singel49Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Kjellsprell

Kiwien

@kiwien
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje