Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til røyskattaProfilbildet til RuienProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til nord88Profilbildet til SimProfilbildet til vekten75Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til trond`enProfilbildet til bby123Profilbildet til andy1988Profilbildet til MrVoldProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til DragongirlProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til petzlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til søker sexProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til shivaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til sølProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til kajabiProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til forester

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje