Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hank95Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til englevingerProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til LookmeProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til KiwienProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Bimann43Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til sweettortureProfilbildet til synnyProfilbildet til forester
Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til OsloG21Profilbildet til komigje69Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til L_KProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til BillProfilbildet til trisvikProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje