Profilbildet til Hilde79Profilbildet til AzathothProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til dp72Profilbildet til mrtoreProfilbildet til ole322Profilbildet til Floppa1Profilbildet til AmpriProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til BittenProfilbildet til KjellarProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Leto78Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til 33Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Roger84Profilbildet til johnrunProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mrroyal

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje