Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til andy1988Profilbildet til AvalonProfilbildet til toro60Profilbildet til JosepProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til LissaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sluggernProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til trannyboy
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til JustinProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til KimmernProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til trannyboyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til akane21Profilbildet til sportfuckProfilbildet til nordicsound

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje