Profilbildet til RubberkingProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til runAProfilbildet til TheReaderProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til naitsProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til yanaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til mizzyProfilbildet til @nn@
Profilbildet til NallexyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til temptationProfilbildet til GhroltProfilbildet til MissProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Andersen89Profilbildet til InsomniaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Kjekken88

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje