Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til englevingerProfilbildet til bakerProfilbildet til bby123Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til jente2011Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Cpt.NeMo
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bby123Profilbildet til carogirlProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MolliProfilbildet til KiwienProfilbildet til LathamsProfilbildet til TabbeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BabyWProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til EmoDoll Kari

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje