Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til KristiansenProfilbildet til silverProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til SiljeProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til bbck osloProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SarlimeProfilbildet til 33Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Nylongummi
Profilbildet til nina1992Profilbildet til guttenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NylongummiProfilbildet til BistvgProfilbildet til Kas=)Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til fintparProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MusashiProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Roger84Profilbildet til vickycdProfilbildet til Transe_for_hersker

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje