Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til losamantesProfilbildet til kennedy85Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AzathothProfilbildet til MaykieProfilbildet til SoffiProfilbildet til AnetteleProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til bergen89Profilbildet til par3427Profilbildet til xantippeProfilbildet til engenanjaProfilbildet til VictorProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Lululuu
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til førdeparetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til DionysusProfilbildet til apeeassProfilbildet til KiwienProfilbildet til shinY_Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Oslo27Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til M23_Nylon

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje