Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til northkickProfilbildet til Angel84Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LatexleahProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GiggSProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til TuttaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til xdresserProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til MortenBProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MaykieProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til AvalonProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til latex66Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Scorpion

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje