Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til agderProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til geddimannProfilbildet til MissyMooProfilbildet til SussProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til gameroslProfilbildet til sjømannProfilbildet til dp72
Profilbildet til søker sexProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NataProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SiljeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BiparProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ole322Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til jonas93

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje