Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til KiwienProfilbildet til BiparProfilbildet til SimProfilbildet til MariusProfilbildet til AngelManProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til mark04Profilbildet til NataProfilbildet til LathamsProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sexfest3637
Profilbildet til bait69Profilbildet til AlexanderProfilbildet til skurk3Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til ChrisCProfilbildet til NyssaProfilbildet til MolliProfilbildet til dia***Profilbildet til NåProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MaykieProfilbildet til GogT1971Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til apeeass

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje