Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til line tvProfilbildet til kmfantProfilbildet til @nn@Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BjoernProfilbildet til fadedProfilbildet til ZizouProfilbildet til BergenoProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til jannis25Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Tobben28Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til frekkis71Profilbildet til henrkjarProfilbildet til stian93Profilbildet til mark04Profilbildet til Passivg19

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje