Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til golfbearProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til TingTongProfilbildet til sølProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SarlimeProfilbildet til RomeoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til AndroidProfilbildet til NettstedetProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til **WanjaProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til bunnyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til HexaProfilbildet til maler.nProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til MatteStProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Handyman40Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Elvira

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje