Profilbildet til buskerudProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Isabella10Profilbildet til OralProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til jente2011Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Geirern92Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til davidandre
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til KjellarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SjtProfilbildet til j18elverumProfilbildet til blaithinProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PSYllonProfilbildet til EvensProfilbildet til LauVauProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til ElyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til HighEndSub

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje