Profilbildet til simonaProfilbildet til BjoernProfilbildet til swedmanProfilbildet til lalaparProfilbildet til colargolProfilbildet til pvcloveProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til TorolavProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til synnyProfilbildet til ZaxProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til coolchic101Profilbildet til AmpriProfilbildet til petzl
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til MissProfilbildet til AngelManProfilbildet til CindyCDProfilbildet til BottomProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Ready4funProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Passivg19Profilbildet til HexaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LenemorProfilbildet til par_30Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til vigdis 48

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje