Profilbildet til NowheremanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til **WanjaProfilbildet til julieProfilbildet til halloisProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til JiJiProfilbildet til ShjalomProfilbildet til KimmernProfilbildet til Siba44Profilbildet til ShineProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til kastrdProfilbildet til Spindel
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til monique tvProfilbildet til JosepProfilbildet til MortenBProfilbildet til MolliProfilbildet til Angel84Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til TorolavProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til freezin

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje