Profilbildet til colargolProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til AndiiProfilbildet til spruksProfilbildet til geddimannProfilbildet til Niko9Profilbildet til smoker;)Profilbildet til BiTrineProfilbildet til XenaProfilbildet til bakerProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MusashiProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SimProfilbildet til orro75Profilbildet til swedman
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til dewill77Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til halloisProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til jente2011Profilbildet til slaviProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SadominatorProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Flexiguy40

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje