Profilbildet til KaisaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Man30303Profilbildet til SussProfilbildet til swedmanProfilbildet til SupermannProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til apeeassProfilbildet til Mossing34
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til zailoProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AfroManProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Par på camProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til orphansProfilbildet til Hilde79

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje