Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til slaviProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til zethProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SamehadaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ArielProfilbildet til Mossing34Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til parivest
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LathamsProfilbildet til AngelManProfilbildet til Leto78Profilbildet til MaykieProfilbildet til HexaProfilbildet til akane21Profilbildet til freezinProfilbildet til Thea92Profilbildet til Ingunn

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje