Profilbildet til BecksProfilbildet til henrkjarProfilbildet til fintparProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Solros72Profilbildet til NylongummiProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til hank95Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Roger84Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til dia***Profilbildet til nina1992Profilbildet til zethProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til halloisProfilbildet til Mr.XProfilbildet til testomanProfilbildet til IronheartProfilbildet til dp72Profilbildet til LizzyProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til NallexyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KaisaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Kinkymaster

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje