Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MartinosloProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Par på camProfilbildet til freezinProfilbildet til Tony21Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Fin g30Profilbildet til BBW28Profilbildet til lekenergodProfilbildet til poopITboyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til northkickProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til OdinProfilbildet til bakerProfilbildet til DonGrisProfilbildet til FinelineProfilbildet til BullseyeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til HebroProfilbildet til IngunnProfilbildet til pitt76Profilbildet til bamsefarProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JupiterProfilbildet til Ready4funProfilbildet til RosjerProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Angel84

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 14 sekunder siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 14 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje