Profilbildet til ToremannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ScorpionProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BjoernProfilbildet til bakerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til StianProfilbildet til knny88Profilbildet til Biparoppland
Profilbildet til miss76Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Helene89Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MidasProfilbildet til MissProfilbildet til xantippeProfilbildet til Niko9Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til simonaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Royalfit

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje