Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til m52aProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til slaviProfilbildet til StianProfilbildet til Sublime81Profilbildet til TheRose49Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til AnetteleProfilbildet til line tvProfilbildet til badboy1986Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Lica89
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til StaaleProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Tony21Profilbildet til Skeva91Profilbildet til hgsd1Profilbildet til JontassProfilbildet til troendern93

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje