Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til superteddProfilbildet til sweden boyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LathamsProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BiparProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til AnMy99Profilbildet til L_KProfilbildet til Siba44Profilbildet til buskerudProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Niko9Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ReidarProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til nattrose

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kiwien

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei, jeg er en jente på 16år som søker en man som vil betale for sex.
Jeg liker å trene, være med venner og shoppe.
Kontakt meg så finner vi på noe sammen.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje