Profilbildet til jente2011Profilbildet til HexaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til CalaDorProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SakoProfilbildet til dogbayProfilbildet til mizzyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BotanicalProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til foresterProfilbildet til Læreren
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til akane21Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til silverProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Difference___Profilbildet til SnæxProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kiwien

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei, jeg er en jente på 16år som søker en man som vil betale for sex.
Jeg liker å trene, være med venner og shoppe.
Kontakt meg så finner vi på noe sammen.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje