Profilbildet til Flekka18Profilbildet til StavangerProfilbildet til AlekProfilbildet til elghodeProfilbildet til SherylProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KennethR88Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til DavinciProfilbildet til Solros72Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Marwin
Profilbildet til KWGProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Tony21Profilbildet til TabbeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ExosProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SherylProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til jenand

Kiwien

@kiwien
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kiwien:Disse profilene har Kiwien besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kiwien

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei, jeg er en jente på 16år som søker en man som vil betale for sex.
Jeg liker å trene, være med venner og shoppe.
Kontakt meg så finner vi på noe sammen.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje