Profilbildet til Per SProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til swedmanProfilbildet til line tvProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Modesty56Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til .tvliseProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til RosjerProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til CindyCDProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til testomanProfilbildet til krsflortProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Leto78Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Just4youProfilbildet til ElinesProfilbildet til ak00nProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SuzProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til mark04

Kjekken88

@kjekken
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjekken88:Disse profilene har Kjekken88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje