Profilbildet til apeeassProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til bait69Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til TigerProfilbildet til MM77Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AngelManProfilbildet til qwerty19Profilbildet til MariusProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Osl38Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LathamsProfilbildet til apeeassProfilbildet til ZeroProfilbildet til bunnyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til RockDudeProfilbildet til karlaaProfilbildet til swedmanProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Evens

Kjekkgutt25

@kjekkgutt25
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kjekkgutt25:Disse profilene har Kjekkgutt25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje