Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til TuttaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LamatryneProfilbildet til TheReaderProfilbildet til KiwienProfilbildet til sjømannProfilbildet til geddimannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Mass SageProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til Kate WProfilbildet til Handyman40Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Matiine123Profilbildet til TingTongProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til petzlProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Sublime81Profilbildet til shado33Profilbildet til MizzyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Golden

Kjekkgutt25

@kjekkgutt25
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kjekkgutt25:Disse profilene har Kjekkgutt25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje