Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Stine1986Profilbildet til milana36Profilbildet til dp72Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til jan50Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til KvinnenProfilbildet til CulprateProfilbildet til Difference___Profilbildet til LizzyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til shaftyProfilbildet til karlaaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Joey77Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til vekten75Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til hasifa wahib
  • 3 uker, 5 dager siden

    Kjekkgutt25

    Kjekkgutt25 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 3 uker, 5 dager siden

    Finnes det noen generøse eldre menn her? Er også interessert i å leie rom/lelighet i bytte mot tjenester:)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje