Profilbildet til JupiterProfilbildet til BergenoProfilbildet til DionysusProfilbildet til bbck osloProfilbildet til nada000Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Linda_25Profilbildet til kennethProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Lez 40Profilbildet til ShineProfilbildet til KvinnenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til dewill77Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Lica89
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Erik1337Profilbildet til PlatinumProfilbildet til TuttaProfilbildet til HebroProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til vekten75Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MartinosloProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til RantazticProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Trudelutt
  • 3 måneder, 3 uker siden

    Kjekkgutt25

    Kjekkgutt25 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 3 måneder, 3 uker siden

    Finnes det noen generøse eldre menn her? Er også interessert i å leie rom/lelighet i bytte mot tjenester:)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje