Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til søker sexProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheRose49Profilbildet til vårkåtProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til coolchic101Profilbildet til KongenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Xena
Profilbildet til godheksaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til vårkåtProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til charlotee23Profilbildet til pierceddickProfilbildet til BBW28Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til agderProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Kinky m Sortland

Kjellar

@kjellar3
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Søker damer Vis
Disse profilene har besøkt Kjellar:Disse profilene har Kjellar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje