Profilbildet til harepusenProfilbildet til orro75Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Roger84Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til par_30Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til OralProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AlekProfilbildet til Tobben28Profilbildet til søl
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SimProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til troendern93Profilbildet til DonGrisProfilbildet til HardRockProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til BotanicalProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til jan50Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Platinum

Kjellar

@kjellar3
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Søker damer Vis
Disse profilene har besøkt Kjellar:Disse profilene har Kjellar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje