Profilbildet til harepusenProfilbildet til TengilProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til nada000Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ChivasProfilbildet til LadysmanProfilbildet til latexthingProfilbildet til elghodeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Linda_25
Profilbildet til OralProfilbildet til LadysmanProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til MolliProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til HazeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til RixnProfilbildet til TheRose49Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Ramp78Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Transe_for_hersker

Kjellar

@kjellar3
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Søker damer Vis
Disse profilene har besøkt Kjellar:Disse profilene har Kjellar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje