Profilbildet til latino123Profilbildet til sluggernProfilbildet til pierceddickProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til ChivasProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til jan50Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SherylProfilbildet til trond`enProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Elskersexen
Profilbildet til BBW28Profilbildet til Kate WProfilbildet til NyssaProfilbildet til BecksProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til AinaCdProfilbildet til latex66Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til carogirlProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LeticiaProfilbildet til virtuveProfilbildet til Mehtevas

kjelli77

@kjelli77
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt kjelli77:Disse profilene har kjelli77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje