Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til 2KosProfilbildet til RomeoProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til virtuveProfilbildet til IngunnProfilbildet til Anne72Profilbildet til RantazticProfilbildet til Mystical34Profilbildet til SimProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til wille455Profilbildet til OralProfilbildet til par_30Profilbildet til Leather-hunk
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Kate WProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til bergen89Profilbildet til SpindelProfilbildet til BotanicalProfilbildet til EvensProfilbildet til Lill17Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Handyman40Profilbildet til JavhaxProfilbildet til OlavsenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til jarlen,østfold

kjelli77

@kjelli77
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt kjelli77:Disse profilene har kjelli77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje