Profilbildet til GeiriProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ReidarProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MaykieProfilbildet til Per SProfilbildet til Siba44Profilbildet til GiggSProfilbildet til petrus1956Profilbildet til eddi1000Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til toro60Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til Kate WProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til slaviProfilbildet til maler.nProfilbildet til RockDudeProfilbildet til apeeassProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til trond`enProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til AlekProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ElleseusProfilbildet til temptation

kjelli77

@kjelli77
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt kjelli77:Disse profilene har kjelli77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje