Profilbildet til ElviraProfilbildet til jannis25Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Stine1986Profilbildet til ArielProfilbildet til skurk3Profilbildet til norseman9Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til toro60Profilbildet til ZaxProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Geiri
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Anne72Profilbildet til ChivasProfilbildet til AyakachanProfilbildet til cat68Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til pierceddickProfilbildet til beito

kjelli77

@kjelli77
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt kjelli77:Disse profilene har kjelli77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje