Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til LadyStarProfilbildet til swedmanProfilbildet til mindwtoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til PlatinumProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til apeeassProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Mr.XProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til stian93Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til badboy1986Profilbildet til RememBr83Profilbildet til FreshnessProfilbildet til BillProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til shivaProfilbildet til Tinkerbell

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje