Profilbildet til staalmannenProfilbildet til JosepProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til No StringsProfilbildet til solaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til beitoProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AngelManProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til VildeeeProfilbildet til claireProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til LarsnProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ValeriaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til andy1988Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Erik1337Profilbildet til runAProfilbildet til sanjaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til mann oslProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til vanosm52

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje