Profilbildet til Huldra89Profilbildet til tinaProfilbildet til søker sexProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SvetikProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Niko9Profilbildet til SylvesterProfilbildet til CarrieProfilbildet til IngegardProfilbildet til sabriinaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Kongen
Profilbildet til naitsProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Osl38Profilbildet til NallexyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ninatvProfilbildet til guttenProfilbildet til bait69Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til pvcloveProfilbildet til SingleElise

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje