Profilbildet til solaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Slave g23Profilbildet til KristiansenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Handyman40Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ScorpionProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BadboyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Lica89
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til XL KukkProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til EvensProfilbildet til mizzyProfilbildet til TuttaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Grom87Profilbildet til NallexyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til krsandgutt88

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje