Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Grom87Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Nic94Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til BottomProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Lez 40Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ellenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til StavangerM60
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til nada000Profilbildet til MrVoldProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til fridafridaProfilbildet til nord88Profilbildet til C.lop14Profilbildet til sportfuckProfilbildet til gameroslProfilbildet til fintparProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til DrulProfilbildet til kastrdProfilbildet til NallexyProfilbildet til sola50Profilbildet til Bjoern

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje