Profilbildet til LåtteProfilbildet til shaftyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til BjornchProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til sluggernProfilbildet til XenaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til RosjerProfilbildet til stuve92Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til silverProfilbildet til @nn@Profilbildet til BjoernProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til harepusenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til BjornchProfilbildet til NettstedetProfilbildet til 2KosProfilbildet til OralProfilbildet til latexthingProfilbildet til BottomProfilbildet til NjordProfilbildet til Donatello21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Djeimi

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje