Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Haakon92Profilbildet til stuve92Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MizzyProfilbildet til Trh1980Profilbildet til LamatryneProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til nattroseProfilbildet til regntøymannProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SylvesterProfilbildet til GogT1971Profilbildet til sandnes-par
Profilbildet til XjanneProfilbildet til Bimann43Profilbildet til DragongirlProfilbildet til OlavsenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Donatello21Profilbildet til pytagorasProfilbildet til bby123Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til burndocProfilbildet til CulprateProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til jonas93Profilbildet til EscobarProfilbildet til GuttOslo95

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje