Profilbildet til synnyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til dia***Profilbildet til ExodiaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til freaky2Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IngegardProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AfroMan
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til shivaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til bakerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MissyMooProfilbildet til ZaxProfilbildet til MaykieProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til norseman9Profilbildet til PussiProfilbildet til cat68Profilbildet til TrhMann1973

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje