Profilbildet til RockDudeProfilbildet til zethProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Niko9Profilbildet til AndiiProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Fin g30Profilbildet til sexypar85Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til AlexsProfilbildet til AngelManProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til karlaaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til bergenm30Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lill17Profilbildet til Passivg19Profilbildet til YongProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ConvertibleCandy

Kjellsprell

@kjellsprell
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kjellsprell:Disse profilene har Kjellsprell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje