Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til mann oslProfilbildet til MM77Profilbildet til xantippeProfilbildet til nord88Profilbildet til lalaparProfilbildet til trisvikProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til orphansProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Andersen89Profilbildet til sweden boyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til smoker;)
Profilbildet til orro75Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KatherineProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ElyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Isabella10Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til YouwishProfilbildet til Swededarter

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje