Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til RomeoProfilbildet til RantazticProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MissMProfilbildet til hank95Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til sverre89Profilbildet til maler.nProfilbildet til Erik1337Profilbildet til DrulProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til sexy panda
Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til nada000Profilbildet til gutt1981Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Kalle2Profilbildet til TheMissProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Natasha93Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til dp72Profilbildet til line tvProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Badboy

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje