Profilbildet til SjtProfilbildet til KosMusProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til angelica96Profilbildet til CalaDorProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NowheremanProfilbildet til LululuuProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Modesty56Profilbildet til L_KProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til carogirlProfilbildet til ZaxProfilbildet til ak00nProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til fadedProfilbildet til temptationProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til silverProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SiljeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Cecilie95

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje