Profilbildet til Mass SageProfilbildet til SammiProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til beitoProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Nic94Profilbildet til petzlProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til PlatinumProfilbildet til burndocProfilbildet til Haakon92Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ingoladProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Niko9
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til nada000Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til par_30Profilbildet til halloisProfilbildet til Anne72Profilbildet til Joey77Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Linda_25Profilbildet til vekten75Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sonny55

Siba44

@kjersti
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje