Profilbildet til foresterProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til spruksProfilbildet til Oslo27Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til BrumProfilbildet til BottomProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til troendern93Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til fintparProfilbildet til jens41Profilbildet til Stine1986
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Julie00Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til sverre89Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til mrroyalProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til ErogenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Modesty56Profilbildet til BillProfilbildet til Par.Stange Hun

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje