Profilbildet til godheksaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MrVoldProfilbildet til blaithinProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Man30303Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til BotanicalProfilbildet til staken jacsen
Profilbildet til AlexsProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Lill17Profilbildet til sweettortureProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MannValdresProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til JimBodenProfilbildet til SvetikProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til troendern93Profilbildet til sola

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje