Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MatteStProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til shaftyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SussProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til davidandreProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TorolavProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Manimal
Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MM77Profilbildet til freaky2Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til latex66Profilbildet til JM28Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Osl38Profilbildet til akane21Profilbildet til Cato1977Profilbildet til jente2011Profilbildet til Slave g23Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Umbrella

Siba44

@kjersti
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje