Profilbildet til MeeowProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sisunorProfilbildet til DavinciProfilbildet til dogbayProfilbildet til norseman9Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til vesle 43Profilbildet til ToyenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Anne72Profilbildet til kinky667Profilbildet til uzi69Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til OpplandsM, voksen
Profilbildet til ReidarProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til veilchenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MissProfilbildet til LokerProfilbildet til JærguttenProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til StaaleProfilbildet til someboyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til JupiterProfilbildet til ole322Profilbildet til BB-btm4top

Siba44

@kjersti
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje