Profilbildet til BluwProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til RJProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KjellarProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til virtuveProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til davidandreProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Katherine
Profilbildet til AlekProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Mr.XProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SuzProfilbildet til trannyboyProfilbildet til MM77Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Just4youProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til pompelProfilbildet til nina1992Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Flekka18Profilbildet til badboy1986Profilbildet til stavangerjente-82

Siba44

@kjersti
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Siba44:Disse profilene har Siba44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje