Profilbildet til carogirlProfilbildet til pia1975Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til uzi69Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til mizzyProfilbildet til ole322Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til JavhaxProfilbildet til BjoernProfilbildet til ani5Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til naits
Profilbildet til xantippeProfilbildet til nina1992Profilbildet til sverre89Profilbildet til KaisaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZaxProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til latexthingProfilbildet til forester

Klar 79

@klar79
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje