Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til bergen89Profilbildet til CdrypaProfilbildet til zailoProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til engenanjaProfilbildet til NyssaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til TingTongProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til BottomProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ninatvProfilbildet til akane21
Profilbildet til latexthingProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til komigje69Profilbildet til SvetikProfilbildet til m52aProfilbildet til jan50Profilbildet til losamantesProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til someboyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til chipProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til dewill77

Klar 79

@klar79
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje