Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til GeiriProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SiljeProfilbildet til sabriinaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til freaky2Profilbildet til StrazoProfilbildet til Nic94Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til gummihelge
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til komigje69Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til TabbeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til CharlesProfilbildet til SwededarterProfilbildet til LenemorProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til skurk3Profilbildet til Bipar

Klar 79

@klar79
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje