Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MariusProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til krsflortProfilbildet til TengilProfilbildet til MusashiProfilbildet til freezinProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til NallexyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til stuve92Profilbildet til losamantesProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til RantazticProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til coolchic101Profilbildet til sluggernProfilbildet til wille455Profilbildet til LatexmannProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Handyman31Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Sir John

Klar 79

@klar79
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje