Profilbildet til ani5Profilbildet til JosepProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til SoffiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til AmpriProfilbildet til just myselfProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til northkickProfilbildet til guttenProfilbildet til StrazoProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til kaiasoProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til JimBodenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til SoffiProfilbildet til Fin g30Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til shado33Profilbildet til solaProfilbildet til DrulProfilbildet til Katherine

Klar 79

@klar79
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje