Profilbildet til monique tvProfilbildet til Angel84Profilbildet til kmfantProfilbildet til HazeProfilbildet til TheMissProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til AlexsProfilbildet til Natasha93Profilbildet til trond`enProfilbildet til ShjalomProfilbildet til VictorProfilbildet til vickycdProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Linda_25Profilbildet til gameroslProfilbildet til Bergen1987
Profilbildet til AlekProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BluwProfilbildet til StavangerProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SussProfilbildet til DodraugenProfilbildet til johnrunProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til EscobarProfilbildet til DavinciProfilbildet til LookmeProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til OralProfilbildet til IngerLiseBia

Klar 79

@klar79
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje