Profilbildet til Dotto81Profilbildet til HebroProfilbildet til SjtProfilbildet til uzi69Profilbildet til TengilProfilbildet til Julie00Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Iren
Profilbildet til northkickProfilbildet til TingTongProfilbildet til nord88Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til SoffiProfilbildet til LåtteProfilbildet til Latex44Profilbildet til skurk3Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til 59modellProfilbildet til RomeoProfilbildet til Ely

Klar 79

@klar79
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje