Profilbildet til ballderProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Helene89Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AngelManProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til stuve92Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MeeowProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til .tvliseProfilbildet til BjoernProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til lalaparProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HexaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Natasha93Profilbildet til superteddProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MM77Profilbildet til stian93Profilbildet til ballderProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Flekka18

Klar 79

@klar79
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje