Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Per SProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LissaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Trappani89Profilbildet til simonaProfilbildet til TigerProfilbildet til plusSProfilbildet til kastrdProfilbildet til vårkåtProfilbildet til sanja
Profilbildet til ExosProfilbildet til maler.nProfilbildet til AndiiProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til RosjerProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TorolavProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til troendern93Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til HardRockProfilbildet til Ladysman

Klar 79

@klar79
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje