Profilbildet til blaithinProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til synnyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til faithProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KvinnenProfilbildet til jente2011Profilbildet til XjanneProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til JM28Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Elvira
Profilbildet til ninatvProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til SigvegalProfilbildet til IntrMannProfilbildet til fridafridaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SussProfilbildet til pia1975Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til GeiriProfilbildet til losamantesProfilbildet til faithProfilbildet til Kvinnen

Klar 79

@klar79
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Klar 79:Disse profilene har Klar 79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje