Profilbildet til silverProfilbildet til NordlandProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Kate WProfilbildet til ReidarProfilbildet til sexworker202Profilbildet til ManimalProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NinnaProfilbildet til GeiriProfilbildet til VictorProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til sisunorProfilbildet til Handyman31Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til SylvesterProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Nightdiver
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79 ble et registrert medlem 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje