Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ZaxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til henrkjarProfilbildet til bunnyProfilbildet til johnrunProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til xtrProfilbildet til NataProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til simonaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til geddimannProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til CulprateProfilbildet til Natasha93Profilbildet til shado33Profilbildet til BBW28Profilbildet til JavhaxProfilbildet til elghodeProfilbildet til testomanProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KimmernProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ChrisCProfilbildet til harepusenProfilbildet til Hebro
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79‘s profil ble oppdatert 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje