Profilbildet til SuzProfilbildet til MeeowProfilbildet til RomeoProfilbildet til sluggernProfilbildet til skurk3Profilbildet til norseman9Profilbildet til runAProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Niko9Profilbildet til Joachim*Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RantazticProfilbildet til JimBodenProfilbildet til yanaProfilbildet til maritaProfilbildet til Njord
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til TommybProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LauVauProfilbildet til RixnProfilbildet til KjellarProfilbildet til søker sexProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til CharlieBoy
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79 endret profilbildet sitt 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje