Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ElviraProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til TingTongProfilbildet til ElyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til blaithinProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til synnyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Androx0Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til JupiterProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ZaxProfilbildet til Torill1979Profilbildet til SherylProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ole322
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79 endret profilbildet sitt 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje