Profilbildet til Skeva91Profilbildet til lauraloveProfilbildet til EscobarProfilbildet til stian93Profilbildet til Par på camProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til sverre89Profilbildet til RantazticProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til naitsProfilbildet til NataProfilbildet til shinY_Profilbildet til Soffi
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ZizouProfilbildet til SupermannProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Singel49Profilbildet til BiTrineProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BotanicalProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til nordicsound
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79‘s profil ble oppdatert 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje