Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til XenaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til parivestProfilbildet til Matiine123Profilbildet til geddimannProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Trappani89Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til HardRockProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til spruksProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ErogenProfilbildet til xantippeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Matiine123Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til AsveigProfilbildet til latex66Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til karlaaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til XjanneProfilbildet til RockhardOslo
  • 2 år, 4 måneder siden

    Klar 79

    Klar 79‘s profil ble oppdatert 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje