Profilbildet til XjanneProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til henrkjarProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Slappen72Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til CleoProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Cd28Profilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til lalaparProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til RosjerProfilbildet til pvcloveProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til 2KosProfilbildet til vekten75Profilbildet til BjornchProfilbildet til Joey77Profilbildet til Oslogutt45

Klara31

@klara31
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
text me 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Klara31:Disse profilene har Klara31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje