Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til .tvliseProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ErogenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til StaaleProfilbildet til ArielProfilbildet til Difference___Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til AndyrjProfilbildet til RonnProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til englevingerProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Dotto81Profilbildet til kennedy85Profilbildet til RememBr83Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til poopITboyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AlekProfilbildet til lauralove

kmfant

@kmfant
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt kmfant:Disse profilene har kmfant besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje