Profilbildet til KarinagayProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ChivasProfilbildet til MissProfilbildet til AvalonProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til HebroProfilbildet til TigerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Handyman31Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til AsveigProfilbildet til DonGris
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til beitoProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til binittedal31Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TingTong

kmfant

@kmfant
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt kmfant:Disse profilene har kmfant besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje