Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til davidandreProfilbildet til SupermannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til badboy1986Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MannValdresProfilbildet til jente2011Profilbildet til latino123Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SwededarterProfilbildet til nada000Profilbildet til ZeroProfilbildet til ani5Profilbildet til stian93Profilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til KWGProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til ElyProfilbildet til freezinProfilbildet til AjscreamProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til PSYllonProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til colargolProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Flekka18

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje