Profilbildet til KongenProfilbildet til MM77Profilbildet til buskerudProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MikeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til kinky667Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Man30303Profilbildet til IngunnProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Buffy93Profilbildet til troendern93
Profilbildet til shivaProfilbildet til ErogenProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til nina1992Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til ZeroProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til TuttaProfilbildet til MortenBProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KineticMan75

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje