Profilbildet til Tony21Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til virtuveProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til orro75Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ChrisCProfilbildet til XenaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Handyman31Profilbildet til TabbeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Alexs
Profilbildet til vickycdProfilbildet til røyskattaProfilbildet til L_KProfilbildet til snirlenProfilbildet til KosMusProfilbildet til VictorProfilbildet til ShineProfilbildet til par_30Profilbildet til TheMissProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Per S

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje