Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til MelekProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Geirern92Profilbildet til eddi1000Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til colargolProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til .Lisetv
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til DrulProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NettstedetProfilbildet til uzi69Profilbildet til KWGProfilbildet til NåProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Angel84Profilbildet til ArousalProfilbildet til halloisProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Goldi!!

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje