Profilbildet til MidasProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sisunorProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til bbck osloProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til NeonProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til kinky667Profilbildet til SvetikProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SissyShirley
Profilbildet til TearyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HebroProfilbildet til NallexyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til lovebbwProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til snirlenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ManimalProfilbildet til talkmanProfilbildet til Floppa1Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til L_KProfilbildet til Cd28Profilbildet til jarlemann

knny88

@knny88
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje