Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til AngelManProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til NallexyProfilbildet til shaftyProfilbildet til KosMusProfilbildet til IronheartProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BecksProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til nafaProfilbildet til bwillyProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til jente2011Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til kmfantProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til UerfarenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til HazeProfilbildet til jan50Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til urokraake

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje