Profilbildet til mizzyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til kmfantProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til toro60Profilbildet til Angel84Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til qwerty19Profilbildet til MannValdresProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Roger84Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BecksProfilbildet til bergen89Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til KristiansenProfilbildet til agderProfilbildet til TingTongProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til AsveigProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til yanaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Lenemor

knny88

@knny88
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje