Profilbildet til AndyrjProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til xtrProfilbildet til røyskattaProfilbildet til AzathothProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SkårnesProfilbildet til spruksProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MatteStProfilbildet til Plu2Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til SpindelProfilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til Andrea90Profilbildet til troendern93Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til johnrunProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til mizzyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til JiJiProfilbildet til BergenoProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til JustinProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til tina

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje