Profilbildet til dia***Profilbildet til SammiProfilbildet til swedmanProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bby123Profilbildet til XjanneProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til JiJiProfilbildet til NåProfilbildet til pvcloveProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Sigvegal
Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AyakachanProfilbildet til nelg90Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til SvetikProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MizzyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TallDarkHandsome

knny88

@knny88
aktiv 3 år siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

knny88

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Hva jeg liker best

Litt av det meste

Hva jeg hater mest

masker og fanteri

Fritekst

Musikk. Nakenhet. God mat. Trim. Trivsel. Smil. Sex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje