Profilbildet til binittedal31Profilbildet til parivestProfilbildet til shivaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BullseyeProfilbildet til sola50Profilbildet til MolliProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LærerenProfilbildet til MizzyProfilbildet til MM77Profilbildet til GogT1971Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til JiJiProfilbildet til Natasha93Profilbildet til AinaCdProfilbildet til JontassProfilbildet til ErogenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til DrulProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MolliProfilbildet til LarsnProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til windel999Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til MortenBProfilbildet til HebroProfilbildet til Runo_Drammen

knny88

@knny88
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

knny88

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Hva jeg liker best

Litt av det meste

Hva jeg hater mest

masker og fanteri

Fritekst

Musikk. Nakenhet. God mat. Trim. Trivsel. Smil. Sex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje