Profilbildet til L_KProfilbildet til ole322Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KaisaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til chipProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til JustinProfilbildet til TempenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Badboy
Profilbildet til fadedProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til beitoProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til cat68Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ChrisCProfilbildet til mrroyalProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Fin g30Profilbildet til swedmanProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Knut2b

@knut2b
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Knut2b:Disse profilene har Knut2b besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje