Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ShineProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Niko9Profilbildet til Klar 79Profilbildet til ninatvProfilbildet til frekkis71Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ExosProfilbildet til stian93Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Hexa
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ElinesProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ToremannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Nic94Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til shaftyProfilbildet til Mjau Lhmr

Knut2b

@knut2b
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Knut2b:Disse profilene har Knut2b besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje