Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til westpar76Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Klar 79Profilbildet til mizzyProfilbildet til HexaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Blondetruser
Profilbildet til guttenProfilbildet til hawe35Profilbildet til Reisende40Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Hilde79Profilbildet til julieProfilbildet til elghodeProfilbildet til KatherineProfilbildet til jonas93Profilbildet til *Punky*Profilbildet til SammiProfilbildet til ElinesProfilbildet til fadedProfilbildet til Kospie

Knut2b

@knut2b
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Knut2b:Disse profilene har Knut2b besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje