Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til par3427Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til babybooProfilbildet til KosMusProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til bergen89Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til komigje69
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til røyskattaProfilbildet til vekten75Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til IngunnProfilbildet til FreshnessProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til hotnoProfilbildet til DrYvilProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til KjellarProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til rubbergimp

OsloKnut

@knutand
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje