Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til DorcasProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til shado33Profilbildet til superteddProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Osl38Profilbildet til xantippeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BjornchProfilbildet til StaaleProfilbildet til BiJ25iPar
Profilbildet til elghodeProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til SakoProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Man30303Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Nic94Profilbildet til TengilProfilbildet til Lenemor

OsloKnut

@knutand
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje