Profilbildet til Klar 79Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Latex50Profilbildet til Mandal37Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BullseyeProfilbildet til gameroslProfilbildet til Singel49Profilbildet til RockDude
Profilbildet til MarwinProfilbildet til kmfantProfilbildet til LululuuProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ArousalProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til zailoProfilbildet til LissaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Crazy92Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til HardRockProfilbildet til bunnyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mjau Lhmr

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje