Profilbildet til SigvegalProfilbildet til swedmanProfilbildet til BjoernProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AndiiProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ninatvProfilbildet til ellenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til TheMissProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til snirlenProfilbildet til Pussi
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til kinky667Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Torill1979Profilbildet til freezinProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Reina21Profilbildet til Trh1980Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til kajabiProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Al Spacey

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje