Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til HommeProfilbildet til LathamsProfilbildet til MaykieProfilbildet til MartinosloProfilbildet til SussProfilbildet til BiparProfilbildet til h_frodeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til JupiterProfilbildet til LululuuProfilbildet til sabriina
Profilbildet til windel999Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Ramp78Profilbildet til kastrdProfilbildet til DorransProfilbildet til XenaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til kennedy85Profilbildet til petrus1956Profilbildet til pia1975Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til spruksProfilbildet til m33sandnes

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje