Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ShjalomProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til qwerty19Profilbildet til hawe35Profilbildet til AvalonProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Crazy92Profilbildet til LadysmanProfilbildet til pitt76Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til gutt1981Profilbildet til AlexsProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til claireProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Thea92Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Jone30_svg

OsloKnut

@knutand
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje