Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til bait69Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til IngegardProfilbildet til RantazticProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BjornchProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til nattroseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Nata
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MissMProfilbildet til Erik1337Profilbildet til claireProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SupermannProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til VictorProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BadboyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Gutt24Trent

OsloKnut

@knutand
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje