Profilbildet til shinY_Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til i love boysProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til IronheartProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til VigdisProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SportoguyProfilbildet til LåtteProfilbildet til LærerenProfilbildet til swedmanProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til XL KukkProfilbildet til temptationProfilbildet til MariusProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Andersen89Profilbildet til RomeoProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til dia***Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til BottomProfilbildet til Reisende40Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Chivas

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje