Profilbildet til Handyman31Profilbildet til apeeassProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til StaaleProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AvalonProfilbildet til ZizouProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til BadboyProfilbildet til IngunnProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MehtevasProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Per SProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Plu2Profilbildet til LatexleahProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til dia***Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RantazticProfilbildet til Helene89Profilbildet til Ely

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje