Profilbildet til vårkåtProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.XProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Slave g23Profilbildet til mann oslProfilbildet til shaftyProfilbildet til RJProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til KWGProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til yanaProfilbildet til xdresser
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til GiggSProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Siba44Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ChivasProfilbildet til JustinProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Roger84Profilbildet til Culprate

OsloKnut

@knutand
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje