Profilbildet til LenemorProfilbildet til MedusaProfilbildet til oslokosProfilbildet til regntøymannProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til StianProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til orphansProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til OsloG21Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til urokraake
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til dewill77Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NordJente90Profilbildet til RantazticProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til krsflortProfilbildet til Singel49Profilbildet til NordlandProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MissyMooProfilbildet til staken jacsen

OsloKnut

@knutand
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt OsloKnut:Disse profilene har OsloKnut besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje