Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mr.XProfilbildet til mindwtoProfilbildet til geddimannProfilbildet til shinY_Profilbildet til m52aProfilbildet til trond`enProfilbildet til Angel84Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ShineProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Fin g30Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Thea92Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Biparoppland
Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TigerProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Hemne72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KarinagayProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til LeneaProfilbildet til toro60Profilbildet til miss76Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Telemann88

kastrd

@knutarne
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje