Profilbildet til pia1975Profilbildet til KWGProfilbildet til StaaleProfilbildet til KvastenProfilbildet til julieProfilbildet til jannis25Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til TheRose49Profilbildet til OlavsenProfilbildet til vekten75Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til InnlandetProfilbildet til ReidarProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til pompelProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BistvgProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Cato1977Profilbildet til pitt76Profilbildet til SamehadaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til halloisProfilbildet til CindyCDProfilbildet til petzl

kastrd

@knutarne
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje