Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Reisende40Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Fresia4Profilbildet til LizzyProfilbildet til IrenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SKubrickProfilbildet til miss76Profilbildet til NettstedetProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Solros72Profilbildet til SussProfilbildet til Tutta
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til NylongummiProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til mrtoreProfilbildet til jan50Profilbildet til Torill1979Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til RubberkingProfilbildet til HexaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til LissaProfilbildet til Loker

kastrd

@knutarne
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje