Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til swedmanProfilbildet til jenandProfilbildet til DragongirlProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TheRose49Profilbildet til OdinProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til KWGProfilbildet til godsg1Profilbildet til h_frode
Profilbildet til orro75Profilbildet til Jan46Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til RomeoProfilbildet til AjscreamProfilbildet til mrtoreProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til KatherineProfilbildet til godsg1Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til OdinProfilbildet til MannValdresProfilbildet til RJProfilbildet til RockDude

kastrd

@knutarne
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje