Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til brollProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til superteddProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til kmfantProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Androx0Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Angel84Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Skårnes
Profilbildet til BadboyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Plu2Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Tony21Profilbildet til XenaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LookmeProfilbildet til MizzyProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Leto78Profilbildet til Buffy93Profilbildet til DonGrisProfilbildet til pia1975Profilbildet til FrkAurora

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje