Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MariusProfilbildet til mizzyProfilbildet til Ramp78Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AndroidProfilbildet til Trappani89Profilbildet til kajabiProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til xtrProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til henrkjarProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til englevingerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til XL KukkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til YongProfilbildet til faithProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til superteddProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Henriettejenta

kastrd

@knutarne
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje