Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Grom87Profilbildet til SakoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til TearyProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til JaNuSProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til parivestProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til lovebbwProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ZeroProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SarlimeProfilbildet til KosMusProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til freaky2Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til NjordProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til UerfarenProfilbildet til MatteSt

kastrd

@knutarne
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje