Profilbildet til blaithinProfilbildet til buskerudProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ole322Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bergen89Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Tony21Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vekten75Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Fin g30Profilbildet til JavhaxProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Hexa
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til xantippeProfilbildet til stian93Profilbildet til Erik1337Profilbildet til KaisaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til poffenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til JimBodenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Fresia4Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til WErkewrøe

kastrd

@knutarne
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje