Profilbildet til hotnoProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til NordlandProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til maler.nProfilbildet til KongenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Per SProfilbildet til SimProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til sølProfilbildet til vickycdProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Niko9Profilbildet til chip
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Slappen72Profilbildet til colargolProfilbildet til elghodeProfilbildet til StianProfilbildet til karlaaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Tobben28Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til BottomProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Bimann43Profilbildet til TuttaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til shinY_
  • 3 år, 5 måneder siden

    kastrd

    kastrd endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje