Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DjeimiProfilbildet til gameroslProfilbildet til .tvliseProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MannValdresProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kennethProfilbildet til krsflortProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Thea92Profilbildet til orphansProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til faithProfilbildet til claire
Profilbildet til poffenProfilbildet til GhroltProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Geirern92Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til CalaDorProfilbildet til joniProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til .LisetvProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Erik1337Profilbildet til sabriinaProfilbildet til mindwto
  • 3 år, 5 måneder siden

    kastrd

    kastrd endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje