Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SherylProfilbildet til YouwishProfilbildet til Crazy92Profilbildet til NåProfilbildet til HexaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til AndroidProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ak00nProfilbildet til LululuuProfilbildet til DjeimiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til IngegardProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til sluggernProfilbildet til kaiasoProfilbildet til m52aProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Trappani89Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til golfbearProfilbildet til Angrybean

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje