Profilbildet til Dotto81Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Man30303Profilbildet til afrikarProfilbildet til Reina21Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ZeroProfilbildet til BillProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Thea92Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til zethProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ingoladProfilbildet til Aman4U2

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje