Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KarinagayProfilbildet til shaftyProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til jonas93Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til vickycdProfilbildet til TuttaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Stian
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Androx0Profilbildet til SwededarterProfilbildet til LululuuProfilbildet til SvetikProfilbildet til BabyWProfilbildet til SakoProfilbildet til RosjerProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Klara31Profilbildet til 2KosProfilbildet til jenandProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til elghode

kastrd

@knutarne
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kastrd:Disse profilene har kastrd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje